Clarity Creator

CREATING CLARITY

BY CAPTURING

THE ESSENCE

OF A STORY

Een zakelijke tekening dwingt om tot de kern van een verhaal te komen. Wat is de essentie van wat je over wilt brengen?

Vervolgens wordt die kern omgezet in beelden, wat betekent dat er een extra check is om te kijken of iedereen ook hetzelfde beeld voor ogen heeft. Als we het bijvoorbeeld hebben over een huis, zien we dan ook hetzelfde huis voor ons? Of hebben we het over compleet andere beelden? Met een zakelijke tekening wordt dit gelijk duidelijk!

Hasse Cox Zakelijk tekenaar

Hasse Cox als Clarity Creator

Zakelijke tekening Clarity Creator

Ik ben een Visual Storyteller. Mijn kracht is om de essentie uit jouw verhaal te filter en die op een creatieve manier te vangen in een illustratie. Ik kijk vanuit verschillende perspectieven naar een boodschap en kan me goed inleven in de ander. Door veel vragen te stellen begeleid ik jou om je verhaal zo krachtig mogelijk over te brengen.

Als jij jouw boodschap op een speelse manier over kunt brengen, dan kun je anderen inspireren en laten genieten. Dat is waar ik het voor doe!

Ik werk nu 7 jaar als Visual Storytelling. Ik ben begonnen met zakelijk tekenen toen ik merkte dat iedereen om me heen alle projectplannen helemaal zat was, dat we een half uur nodig hadden om een project uit te leggen aan anderen en dat het dan nog steeds niet helemaal duidelijk was.

Ik had gezien dat Apple een pencil uit had gebracht en dat zag er zo onwijs gaaf uit! En toen ben ik alle projecten op mijn iPad gaan illustreren. Mijn collega’s reageerden heel erg enthousiast en mensen begrepen ineens in 5 minuten wat we gingen doen! Vanaf toen was ik hooked. Ik besloot zakelijk tekenaar te worden…

Ik vind dit zo leuk om te doen en nog leuker om de reacties van anderen te zien op mijn tekeningen en illustraties. De nieuwsgierigheid van anderen te zien als ik bezig ben. En het resultaat vervolgens overal tegen te komen! Op social media, maar ook aan de muur bij een ondernemer. Hoe vet is dat! Vandaar dat ik jou hier ook bij wil helpen!

Pin It on Pinterest