Zakelijke tekening van een schoolondersteuningsprofiel

Erasmusschool

Het schoolondersteuningsprofiel helder krijgen met een zakelijke tekeningen

Opdrachtgever:

Erasmusschool

 

Opdracht:

Een zakelijk tekening die helder en duidelijk laat zien hoe het schoolondersteuningsprofiel van de Erasmusschool eruit ziet.

DE VRAAG

De Erasmusschool had de opdracht om een rapport op te stellen over hun schoolondersteuningsprofiel. Vanuit daar kwam de vraag om dit profiel eerst vast te leggen in een tekening, zodat het voor iedereen helder was wat de Erasmusschool uniek maakt.

HET PROCES

Tijdens een teamoverleg heeft de Erasmusschool een creatieve oefening gedaan om helderheid te krijgen op de volgende vragen:

  • Wat bieden wij?
  • Waar liggen onze grenzen?
  • Waar liggen onze ambities?

Vanuit daar heb ik een tekening gemaakt en deze verder stap voor stap verder uitgewerkt tot de uiteindelijke praatplaat.

 

Wij hebben Hasse Cox ingeschakeld voor het visueel weergeven van ons onderwijsaanbod, op basis van een teamvergadering. Hasse is in staat om op een heldere wijze de juiste punten weer te geven in een tekening. Het resultaat was voor het team direct herkenbaar en men is er zeer trots op. De tekening geeft weer waar wij als school voor staan en wat we doen. Hasse neemt alle tijd om het eindresultaat op de wensen af te stemmen. Hierin laat zij ook zien dat ze kennis van zaken heeft, dat maakt het prettig samenwerken. We zouden haar zo weer inschakelen.
Anne-Wil Grave - Erasmusschool

Meer projecten bekijken....

Pin It on Pinterest