Zakelijke tekening Module 1
Zakelijke tekening Module 2
Zakelijke tekening Module 3
Zakelijke tekening Module 4
Zakelijke tekening Module 5
Zakelijke tekening Module 7
Zakelijke tekening Module 7
Zakelijke tekening Bonus

Online Geboorte Academie

Zakelijke tekeningen van online modules

Opdrachtgever:

Online Geboorte Adacemie

 

Opdracht:

Voor elke module van een online training een kleine tekening als samenvatting.

DE VRAAG

Adelina van Gurp is een verloskundige die een prachtige online cursus heeft gemaakt met alle informatie rondom een zwangerschap en geboorte. Ze wilde graag van elke module van haar online cursus een samenvattende tekening, zodat een zakelijke tekening in een keer duidelijk maakt welke informatie behandeld wordt in de module.

HET PROCES

Adeline heeft verteld waar elke module over gaat en haar wensen met betrekking tot de tekeningen aangegeven. Vervolgens zijn er schetsen van de tekeningen gemaakt en daar heeft ze feedback op gegeven. Deze zijn toen verder uitgewerkt tot de definitieve tekeningen.

“Voor mijn online zwangerschapscursus wilde ik voor de verschillende modules illustraties hebben. Dit was bedoeld zowel voor op mijn website als in de online academie.

Wat ik allereerst al heel leuk vond is de manier waarop Hasse reageerde op mijn opdracht, namelijk vol enthousiasme. Omdat zij niet lang daarna toevallig bij mij in de buurt was, spraken we af. Ik heb heb daardoor goed kunnen vertellen hoe ik het voor me zie en wat precies mijn wensen zijn.

Ik weet dat Hasse een simplistische tekenstijl heeft en dat vind ik juist zo tof. Maar ik was bang dat de dingen die ik wilde (denk aan illustraties van situaties tijdens een bevalling) wel moeilijk waren. Hasse zei echter meteen; ‘Nee hoor, dat is niet moeilijk, dat kan ik!’ En dat gaf mij gelijk het vertrouwen dat het helemaal goed zou komen.

Van haar eerste illustratie (een tekening van mij) was ik al heel erg onder de indruk. Goed te zien dat het maar een paar lijntjes zijn, maar overduidelijk dat ik het ben, zo knap! Kon niet wachten op de rest. Ze tekende alles heel snel en liet me elke illustratie zien zodra ze het af had. Wat ik anders wilde zien, paste ze aan. Het was heel fijn overleggen, ze reageerde heel fijn en snel. Ik voelde me daardoor heel vrij om te zeggen wat ik allemaal anders wilde.

Nu staat het heel tof op mijn website en in mijn online academie. Het is niet een saaie opsomming van verschillende modules, maar het ziet er gelijk leuker uit. Ben absoluut heel tevreden over mijn samenwerking met Hasse en zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die illustraties kan gebruiken. En zelfs als je denkt dat jij het niet nodig hebt, kan het het heel waardevol zijn. Dat heb ik dus ook gemerkt. Mocht ik in de toekomst nog illustraties nodig hebben, dan contact ik zeker Hasse!”

Adelina van Gurp

Online Geboorte Academie

Pin It on Pinterest