Tekenen voor het Kennisfestival

Voorbeeld van de veelzijdigheid van tekeningen

Zakelijk tekenen kan op diverse manieren ingezet worden tijdens evenementen. Hier heb ik het voorbeeld genomen van het Kennisfeestival waar ik op verschillende manieren tekenen heb ik gezet om het festival te versterken.

Wat is het Kennisfestival?

Het kennisfestival Leren in Brainport wordt elk jaar gehouden in het Evoluon in Eindhoven. Het doel van dit festival is om kennis en ervaring te delen, netwerken met elkaar te verbinden en om elkaar te inspireren. Dit festival biedt de mogelijkheid om allerlei mensen te ontmoeten zoals bestuurders, bedrijven, kenniswerkers, kennisdelers, docenten, studenten, overheden en kennis- en onderwijsinstellingen. Iedereen leert!

In 2017 voor het eerst met verschillende thema’s. Om deze goed vorm te geven is gewerkt met illustraties.

Kracht van Zakelijk tekenen

Mensen die het Evoluon binnenkwamen kregen een textielsticker met daarop een type reiziger. Aan de hand daarvan werden ze doorverwezen naar een van de themawerelden waar ze het beste konden beginnen.

Op deze manier zorgden we ervoor dat de doorloop goed was en niet iedereen bij dezelfde themawereld zou beginnen.

Bij de ingang en uitgang van een themawereld hing tevens een groot doek met een tekening waar de themawereld over gaat. (Zie tekeningen hieronder.) Op deze manier was er een rode draad door heel het Evoluon heen.

Pin It on Pinterest